Expeditieleider Mike

Mijn naam is Mike: gids, avonturier & natuurliefhebber!

De liefde voor bergsport heeft voor mij altijd een speciaal plekje gehad. De fysieke en mentale uitdaging van het bereiken van een bergtop paste helemaal in mijn straatje. Als ex-militair houdt ik graag van een avontuur, dat kon ik goed terugvinden in de bergen waar ik in mijn vrije tijd veel te vinden was. De rust in de natuur, fysiek bezig zijn, en het besef van vrijheid gaf voor mij het ultieme gevoel van ontspanning. Mijn passie voor bergen bleef gedurende jaren altijd bestaan en ik voelde dat ik daar iets meer mee wilde doen. En dat gebeurde!

Samen met mijn gezin reisde ik toen al meerdere jaren naar het Tatragebergte en Reuzengebergte in Polen. Voorheen was dit onbekend terrein voor mij, maar sinds ik een Poolse vrouw heb, heb ik kunnen ervaren hoe mooi en uitdagend dit voormalig Oostblokland is.

Polen is ideaal voor een wandelvakantie en beschikt over mooie natuurparken met hoge bergen, prachtige groene bossen, helderblauwe meren en natuurlijke watervallen. Ik heb het als uitdagend en indrukwekkend ervaren en ik nodig jou uit om mee te gaan met deze avontuurlijke vakantie en net zoals ik helemaal enthousiast te worden over Polen en haar ongerepte natuur.

Kom jij mee naar het Tatragebergte of het Reuzengebergte?