Jouw berggids in het Tatragebergte en Reuzengebergte

In ons team van gidsen met diverse sportachtergronden kunnen wij specifiek advies geven zodat je fit en goed voorbereid met ons op pad kunt naar het Tatragebergte of het Reuzengebergte. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakt trainingsprogramma ter voorbereiding van jouw bergavontuur.

berggids reuzengebergte tatragebergte polen

Mike | Expeditieleider in het Tatra- en Reuzengebergte

Mijn naam is Mike, ervaren gids, avonturier & natuurliefhebber!

De liefde voor bergsport heeft voor mij altijd een speciaal plekje gehad. De fysieke en mentale uitdaging van het bereiken van een bergtop paste helemaal in mijn straatje. Als ex-militair houd ik graag van een avontuur, dat kon ik goed terugvinden in de bergen waar ik in mijn vrije tijd veel te vinden was. De rust in de natuur, fysiek bezig zijn, en het besef van vrijheid gaf voor mij het ultieme gevoel van ontspanning. Mijn passie voor bergen bleef gedurende jaren altijd bestaan en ik voelde dat ik daar iets meer mee wilde doen. En dat gebeurde!

Samen met mijn gezin reisde ik toen al meerdere jaren naar het Tatragebergte en Reuzengebergte in Polen. Voorheen was dit onbekend terrein voor mij, maar sinds ik een Poolse vrouw heb, heb ik kunnen ervaren hoe mooi en uitdagend dit voormalig Oostblokland is.

Polen is ideaal voor een wandelvakantie en beschikt over mooie natuurparken met hoge bergen, prachtige groene bossen, helderblauwe meren en natuurlijke watervallen. Ik heb het als uitdagend en indrukwekkend ervaren en ik nodig jou uit om op een avontuurlijke expeditie mee te gaan en net zoals ik helemaal enthousiast te worden over Polen en haar ongerepte natuur.

berggids Tatragebergte in Polen

Timo | Expeditieleider in het Reuzengebergte

Mijn naam is Timo Hiltjesdam, nuchtere Tukker en liefhebber van buiten zijn. Klimmen, mountainbiken, wandelen in de bergen, kamperen, ik wordt overal enthousiast van! Zo ben ik na mijn opleiding tot docent bewegingsonderwijs 4 jaar naar Scandinavië gegaan om daar in de zomer als berggids met groepen de bergen in te trekken.

In het dagelijks leven werk in als teamleider in een distributiecentrum van een van de grootste supermarkten van Nederland. Met erg veel nationaliteiten zijn ook de Polen in grote getallen vertegenwoordigd. De verhalen die ze vertellen maakt dat je graag de Poolse cultuur en natuur van dichtbij mee wil maken!

In mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik aan het klimmen of ben ik buiten te vinden. Samen met andere berggidsen, mensen meenemen op mooie tochten door het Poolse Reuzengebergte is mij op het lijf geschreven

Ik vind het fantastisch als iedereen zorgeloos geniet of zichzelf overwint. Want wees eerlijk, bergen zijn altijd indrukwekkend, en het is altijd een prestatie om er weer bovenop te staan!

berggids reuzengebergte

Kelly | Expeditieleider in het Reuzengebergte

Hey avonturier! Mijn naam is Kelly Veltenaar en ben één van de 3 gidsen van Expeditie Polen die jou meeneemt naar het Reuzengebergte.

In het dagelijkse leven ben ik een sportfanaat. Ik doe veel aan wedstrijden en events mee, omdat ik dat onwijs leuk vind! Maar ook om mij mentaal en lichamelijk weerbaarder te maken.

Naast mijn grote passie voor verschillende sporten, zoals adventure racing, CrossFit, klimmen en nog veel meer, staan voor mij de bergen en in de natuur zijn op nummer één. Uit de drukke wereld stappen. In de rustige en ruige natuur treden als berggids. Waar ik heel helemaal tot mezelf kom. De uitdagende wandeltocht naar de top om vervolgens beloont te worden met een prachtig uitzicht die niemand van je af kan nemen.

Naast het wandelen in de bergen, klimmen en klauteren is voor mij connectie met jezelf en anderen heel belangrijk. Gelijkgestemde mensen leren kennen, samen je passies delen, gedachtes uitwisselen en gewoon heel veel plezier maken.

Graag hoop ik deze dingen aan jullie over te brengen. Hopelijk zien we elkaar in het Reuzengebergte en kunnen we samen genieten van een sportieve trip!

Kom jij mee naar het Tatragebergte of het Reuzengebergte?